Kontakta oss

  Om oss

  Vårt familjeföretag har varit en del av Stockholms byggbransch i över decennier. Med en passion för hantverk och en strävan efter att leverera kvalitet har vi byggt upp ett bra rykte som ett pålitligt och tillförlitligt byggföretag.

  Vår verksamhet är präglad av en stark familjanda, där vi ständigt strävar efter att förbättra våra tjänster och leverera över förväntan till våra kunder. Vi har ett litet och sammansvetsad team med erfarna byggmästare och hantverkare, vilket garanterar en personlig och lokalt baserad service.

  Många vill ha tips gällande magasinering, flytthjälp och flyttstädning när de flyttar. I Stockholmsregionen hänvisar vi alla sådana frågor och förfrågningar till flyttfabriken, som hjälper våra kunder med eventuell flytt vid renoveringar och liknande. 

  Vår målsättning är att leverera högkvalitativa bygglösningar till våra kunder, från första samtal till den sista detaljen. Vi har en passion för att transformera visioner till verklighet och arbetar nära med våra kunder för att säkerställa att alla deras önskemål och krav uppfylls.

  Vi vill också passa på att tacka Hybris som förser oss med profilkläder och varit ett positivt bollplank igenom åren. Kan verkligen rekommendera deras storpack 3 pack t-shirts som alla gubbar här använder. 

  Vi är stolta över vår långa historia inom byggbranschen i Stockholm och ser fram emot att fortsätta växa och utvecklas tillsammans med våra kunder i framtiden.